Murder King'i Bir de 'Sakin' Dinleyin

06.12.2019

Ülkemizin en başarılı ve deneyimli  heavy metal grubu olan Murder King'in yeni albümü 'Sakin'  Ces Yapım Reklam Ve Prodüksiyon imzasıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. Albümde daha önce piyasa sürülen 9 şarkının canlı akustik performansına yer veriliyor.

             Albümün ilk canlı akustik kaydı olan 'Ben Her Gün Artık Sen' şarkısını; grubun solisti Fırat Öz, '' Hep bağır çağır nereye kadar, insan gibi şarkı söylemek bize de nasip oldu'' sözleriyle duyurdu.

            'Sakin' albümü metal dinleyicisinden tam not alırken grubun sesini daha fazla kitleye duyuracağının da garantisi.

            Murder King; yaptığı sert müzikle ve müziğe yakışan yazdıkları cesur , korkusuz sözlerle oldukça iddialı bir grup. Grup ilk albümlerini 'Gezi Direnişi'nden sonra 'Gürültü Kirliliği' adı altında 11 şarkıyla piyasaya sürüyor. Albümdeki şarkıların sözleri ülkedeki kaos ve gerginlik ortamına rağmen oldukça cesurca , korkusuzca yazılmış; Gezi'de yaşanılanların özeti niteliğinde. Grup hakkında açılan davalara ve konulan yasaklara rağmen çizgisini bozmuyor ve çalışmalarına tam konsantre devam ediyor. Korkusuzca yazılmış şarkı sözleri ve cesaretleriyle grup ismini geniş bir kitleye duyurmayı başarıyor.

           Grubun ikinci albümü 'Fiyasko' içinde bulunduğumuz yılda yine Ces Yapım Reklam Ve Prodüksiyon imzasıyla uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluştu. Albüm türkçe ve ingilizce karışık olmak üzere toplam 10 şarkıdan oluşuyor.

          'Gürültü Kirliliği' albümünün vokalisti Can Uzanallı iken 'Fiyasko' albümünün vokalistliğini grubun aynı zamanda gitaristi olan Fırat Öz başarılı bir şekilde devralmış. 

          Murder King topluluğu; vokalde ve gitarta Fırat Öz, gitar ve geri vokalde Össan Denç, Bas gitarda Can Yücel Korkut ve Davulda Onur Akça ile başarılarını sürdürmeye ve her geçen gün dinleyici kitlesini arttırmaya devam ediyor.

      

Bir cevap yazın Cevabı iptal et